A GIGI cégről

A szépség nem álom,
A szépség minden nő számára lehetséges,
A szépség ... TE VAGY!

A Gigi Cosmetic Laboratories, Izrael legnagyobb kozmetikai vállalata - melyet 1957-ben alapított a Magyarországon született M. E. Landau - 1991 óta van jelen a magyar piacon. A cég üzletpolitikáját az alapítás óta az határozta meg, hogy mindenkor a kozmetikusok szakmai ismeretére támaszkodva törekedett a szépségápolás komplex biztosítására. Azt tűzte ki céljául, hogy a kozmetikai szalonokban végzett kezelések során felhasznált anyagok és a házi ápolásra szolgáló kozmetikumok egységével a legnagyobb hatékonyságot biztosítsa. Ezért nem kerülnek a Gigi termékek sehol a világon üzletekben kereskedelmi fogalomba, kizárólag a szalonokban, a kozmetikusok diagnosztizálása után vásárolhatók meg. 


A Gigi kozmetikumokat egyetemi és gyógyszergyári kutató laboratóriumokban kísérletezik ki. Olyan tudósok működnek ebben közre, mint pl. Simon Benita professzor, a jeruzsálemi egyetem farmakológusa, elismert nemzetközi szaktekintély. A tesztelés is különleges gondossággal zajlik a jeruzsálemi Hadassa kórház dermatológiai osztályán. 

A gyártás gyógyszergyárban, a legnagyobb precizitással és ellenőrzéssel történik. A forgalomba hozatal is csak igen szigorú engedélyezési eljárás után lehetséges.


A GIGI cég termékeinek feladata:
- megőrizzék a megőrizendőt,
- kijavítsák a kijavítandót,
- elhomályosítsák az elhomályosítandót,
- kidomborítsák a szépet és a kellemeset.

A fentiekből kiindulva a GIGI cég a kozmetikumok teljes skáláját biztosítja a gyógyhatású termékeket is beleértve. A szalonok számára úgynevezett kabinet kiszerelés készül, míg a páciensek világszínvonalú, kis csomagolásban ugyanezt kaphatják házi használatra.

"Szépnek lenni nem csak álom, 
hanem minden asszony lehetősége!"