NEW AGE család


Fitoösztrogénnel a bőr öregedési folyamatai ellen!
 

A preklimax és a klimax során lezajló hormonális változások során, a bőr jelentős mértékben veszít nedvességtartalmából, feszességéből; fénytelenné, fakóvá, petyhüdtté válik. A fitoösztrogének gyógyászatilag igazoltan, biztonságosan tudják pótolni a keletkező ösztrogénhiányt.

A New Age termékek aktív hatóanyaga egy növényi ösztrogén, az isoflavon, mely erősíti a kötőszövetet, regenerálja a bőrt. Hatására növekszik a bőr hidratáltsága, feszessége.

A New Age termékek kizárólag folyamatos, rendszeres használatával érhetünk el tartós eredményt, a bőr a változókorban is fiatalossá, feszesebbé tehető.

TERMÉKEK:

NEW AGE arcradírozó zselé
180 ml: 12.051 Ft
Gyengéd arcpeeling finom propiléngolyócskákkal, minden bőrtípusra. A bőrt gyengéden és kíméletesen szabadítja meg a felületi elszarusodott részektől és elhat hámsejtektől. Bisabolol is található benne, amely antibakteriális, gombaölő ás gyulladáscsökkentő hatású. Használata után a bőr sima és bársonyos lesz.
Használata:
Oszlassa el a peelinget az arcon, nyakon és a dekoltázson (a szem és a száj környékét hagyja ki). A bőr érzékenységétől függően 2-5 percig masszírozza a peelinget körkörös mozdulatokkal. Langyos vízzel távolítsa el a peelinget a bőrről.

NEW AGE komfort nappali krém SPF 15
50 ml: 21.385 Ft
Koncentrált, 24 órás hidratáltságot eredményező krém, mely növényi ösztrogén tartalmával pótolja a preklimax és a klimax idején fellépő hormonhiányt. Biztosítja a bőr védelmét a káros sugárzástól és a külső szennyeződésekkel szemben. Jó sminkalapot képez.

NEM AGE éjszakai krém
50 ml: 21.385 Ft
Luxus, éjszakai tápláló krém, mely növényi ösztrogén tartalmával pótolja a preklimax és a klimax idején fellépő hormonhiányt. Biztosítja a bőr állandó hidratáltságát és tápláltságát, tökéletes komfortérzést eredményez. Támogatja az éjszakai regenerációt, életerővel tölti fel a fáradt bőrt.

NEW AGE szérum
30 ml: NEM RENDELHETŐ
Intenzív hatású, gyengéd összetevőkből álló, magas fitoösztrogén tartalmú koncentrátum napi használatra. Stresszes időszakban vagy leromlott egészségügyi állapotban, a diéta okozta időszakos tünetek megjelenése után is hatásos. Feltölti az ösztrogénhiány miatt megereszkedett bőrt, pótolja a hiányzó nedvességet, felerősíti a bőr védekezőképességét. 
Két- háromcseppnyi mennyiség elegendő a készítményből a hatékony tápláláshoz.

NEW AGE szem- és nyakkrém
50 ml: 20.358 Ft
Hidratálókban gazdag összetevői segítik kisimítani a ráncokat. Gyógynövény származékban gazdag hormonokat tartalmaz, amelyek segítenek helyreállítani a bőr önvédelmi szerepét. Már kis mennyiségben is hatásos, jól felszívódik. Használhatják érzékeny bőrűek és kontaktlencse viselők is. Éjszakára és nappali használatra is egyaránt ajánlott.

NEW AGE feszesítő habmaszk (randimaszk)
140 ml: 12.051 Ft
Minden bőrtípusra ajánlott, azonnali hatású feszesítő habmaszk ún. "randevú maszk). Megemeli az arckontúrokat, kihúzza a ráncokat, csökkenti a fáradtság nyomait, és hosszantartó frissességet biztosít a bőrnek. 
Használata:
Diónyi mennyiségű habot masszírozzon szét a bőrén, feküdjön hanyatt, hogy a maszk hátrafelé húzza kontúrjait és várja meg, míg a maszk teljesen megszárad! Száradás után vízzel távolítsa el a maszkot, a bőrt ezután hidratálja, majd sminkelheti igény szerint. Reprezentatív megjelenés előtt célszerű használni.