NEW AGE család


Fitoösztrogénnel a bőr öregedési folyamatai ellen!
 

A preklimax és a klimax során lezajló hormonális változások során, a bőr jelentős mértékben veszít nedvességtartalmából, feszességéből; fénytelenné, fakóvá, petyhüdtté válik. A fitoösztrogének gyógyászatilag igazoltan, biztonságosan tudják pótolni a keletkező ösztrogénhiányt.

A New Age termékek aktív hatóanyaga egy növényi ösztrogén, az isoflavon, mely erősíti a kötőszövetet, regenerálja a bőrt. Hatására növekszik a bőr hidratáltsága, feszessége.

A New Age termékek kizárólag folyamatos, rendszeres használatával érhetünk el tartós eredményt, a bőr a változókorban is fiatalossá, feszesebbé tehető.

TERMÉKEK:

NEW AGE komfort nappali krém SPF 15
50 ml:
Koncentrált, 24 órás hidratáltságot eredményező krém, mely növényi ösztrogén tartalmával pótolja a preklimax és a klimax idején fellépő hormonhiányt. Biztosítja a bőr védelmét a káros sugárzástól és a külső szennyeződésekkel szemben. Jó sminkalapot képez.

NEM AGE éjszakai krém
Luxus, éjszakai tápláló krém, mely növényi ösztrogén tartalmával pótolja a preklimax és a klimax idején fellépő hormonhiányt. Biztosítja a bőr állandó hidratáltságát és tápláltságát, tökéletes komfortérzést eredményez. Támogatja az éjszakai regenerációt, életerővel tölti fel a fáradt bőrt.

NEW AGE feszesítő habmaszk (randimaszk)
Minden bőrtípusra ajánlott, azonnali hatású feszesítő habmaszk ún. "randevú maszk). Megemeli az arckontúrokat, kihúzza a ráncokat, csökkenti a fáradtság nyomait, és hosszantartó frissességet biztosít a bőrnek. 

Használata:
Diónyi mennyiségű habot masszírozzon szét a bőrén, feküdjön hanyatt, hogy a maszk hátrafelé húzza kontúrjait és várja meg, míg a maszk teljesen megszárad! Száradás után vízzel távolítsa el a maszkot, a bőrt ezután hidratálja, majd sminkelheti igény szerint. Reprezentatív megjelenés előtt célszerű használni.