OXYGEN PRIME család


Bőrfiatalító luxus termékcsalád

A GIGI Laboratórium OXYGEN PRIME sorozata, egyesíti a fejlett technológiát a tudományos kutatással, egyedüli megoldást nyújt az öregedő bőr számára, az öregedés jeleinek megszüntetésére.
A terméksorozat négy új aktívan együttműködő alkotórészt tartalmaz.
- Perflourodecalint - hogy a bőr újra lélegezzen, és funkciói tökéletesen működjenek
- MATRIXYL-t - az új kollagén rostokért
- SEPILIFT-et - a sima, és feszesebb bőrért
- TAURIN-t - a hidratáltságért és antioxidánsok elleni védelemért és plusz energiáért.
Mindezeknek az új komponenseknek bőr és sejtmegújító, fiatalító hatásuk van.

TERMÉKEK:

OXYGEN PRIME tisztító zselé
A luxus tisztítózselé, minden bőrtípusra alkalmazható, mely egyben tölti be a tej és a tonik funkcióját. Lágyan, irritáció mentesen távolítja el a sminket és a szennyeződéseket, miközben megőrzi a bőr normál pH értékét és elkezdi annak táplálását is.

OXYGEN PRIME szérum
30 ml: 32.357 Ft
Luxus ránctalanító, regeneráló, rugalmasító, mélyhidratáló szérum. Energiával tölti fel a bőrt, segíti a bőrlégzést, új rugalmas rostok képződését indítja el a bőrben. Kijavítja az öregedés és a napfény által okozott hibákat, és sokrétű védelmet biztosít a bőrnek. Minden bőrtípusra ajánljuk. Két-háromcseppnyi mennyiség a készítményből elégendő a hatékony tápláláshoz. Reggel vagy este tiszta bőrre kenje fel! Meglehetősen száraz vagy erős napfénynek kitett bőr esetén naponta kétszer alkalmazza! Hidratáló krém vagy sminkalap helyett is használható.

OXYGEN PRIME hidratáló krém SPF 15 
50 ml: 35.594 Ft
Gyengéd, luxus, ránctalanító, regeneráló, hidratáló krém, amely hatékony oxigénhordozót, peptid összetevők elegyét (Matrixylt és Sepiliftet), valamint taurint tartalmaz, amelyek kijavítják az öregedés által okozott hibákat, és sokrétű védelmet biztosítanak a bőrnek. Gyorsan felszívódik, hosszú ideig biztosítja a bőr nedvességtartalmát, és 15 faktoros fényvédelmet nyújt. Minden bőrtípusra megfelelő. Rendkívül száraz vagy erős napfénynek kitett bőr esetén először az Oxigen Prime szérumot használja! Sminkelés előtti alapozónak is kiváló. Hipoallergén és dermatológiailag tesztelt.