Hideg-meleg terápiás bőrvasaló


Arcvasalás = bőrfiatalítás, ránctalanítás!

A hőterápiás bőrvasaló továbbfejlesztett változata, a melegítés mellett a hűtést is alkalmazza. A meleg tágítja a vérereket, a pórusokat, segíti a hatóanyagok felszívódását, míg a hideg összehúzza az ereket, bezárja a pórusokat, nyugtatja a bőrt. A hideg-meleg váltakozása edzi a bőrt. A bőr hőmérséklete lassan akár 25 °C fokkal is növelhető, majd utána lecsökkenthető 10-20 °C fok tartományba.

A fáradt és igénybevett bőr új energiával telítődik, stresszmentessé és élettelivé válik. A hideg-meleg vasaló megfiatalítja a sejteket, regenerálja az öregedés jeleit. Már az első alkalom után látható az eredmény.

Meleg bőrvasalás:
A testhőmérsékletnél magasabb 40-42°C-os hőmérséklet hatására a vérerek áteresztőképessége javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátása fokozódik. A bőrre felvitt hatóanyagok könnyebben és pontosabban jutnak el a célsejtekhez.

Hideg bőrvasalás:
A hidegterápiás kezeléseknél, a megnyitott pórusok lezárhatók, így a bejuttatott hatóanyagok a "hatóanyag csapda" effektusnak köszönhetően a bőrben maradnak és ott tartósan fejthetik ki hatásukat. A hideg ideális továbbá a gyulladt bőrök megnyugtatására, a szem alatti ödémás táskák csökkentésére.

Üzemi hőmérséklet: min. 5°C / max. 40°C

A hideg-meleg vasaló hatásai:
- serkenti az anyagcserét és a vérkeringést
- gyorsítja a hatóanyag bevitelt
- a bőr szilárdabb, feszesebb lesz,
- értorna hatására a tágult hajszálerek állapota javul

Mire jó a bőrvasalás?
Ránckezelésre, bőrfiatalításra: arc, nyak, dekoltázs, kézfej fiatalítása, az öregedés jeleinek eltüntetésére.

Ez a kezelés egyéb, hagyományos kozmetikai kezelések kiegészítéséül szolgál, megelőzve azokat. 
Ára:   (10perc)