Ester C

Ester C - szépség vitaminbomba a bőrnek

A sápadt, fakó, pigmentált, száraz, érzékeny, kivörösödő, vagy indokolatlanul zsíros bőr károsodásokról, vitamin-, ásványi anyag-, aminosav hiányáról árulkodik.

Ezeket az anyagokat általában táplálék útján próbáljuk szervezetünkbe bevinni. A táplálék útján bevitt hatóanyagok legnagyobb százalékát szervezetünk többnyire működése fenntartására hasznosítja, nagyon kis százalékban jutnak el a bőrünkig.
Ennek a problémának a megoldására fejlesztette ki a GIGI az ESTER C termékcsaládot, amely közvetlenül a bőrbe viszi be rendkívüli nagy hatékonysággal a vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat.

Hatóanyagai helyreállítják a bőr egészséges működését, kijavítják sérüléseit, felerősítik természetes védekezőképességét.

Nagyon széles kőrben ajánljuk a terméket, hiszen palettáján a szeborreás bőrtől kezdve, az anti-aging kúrákat folytatókon át, az időskori pigmentfoltokkal küzdőkig mindenkinek kiváló megoldás lesz, személyre szabott kezelésekkel és házi ápolással.

Kozmetikában a kezelések alkalmasak hámlasztó kúrák általi bőrmegújításra, egy-egy kezeléssel a bőr frissítésére, fiatalítására, vitaminnal való feltöltésére.

Az otthoni ápolásra kínált termékek rendszeres használatával a páciensünk szinten tarthatja bőre vitaminkészletét, illetve a szalonban elvégzett kezelések eredményét.

Főbb hatóanyagai:
C-vitamin észter
Észter formában négyszer hatékonyabban szívódik fel. Erősíti a sejtfalakat, stimulálja a kollagén termelését, hialuronnal együtt növeli a bőr nedvességtartalmát, semlegesíti a szabad gyököket pigmentfolt halványító.

Rizs selyem
A rizskorpa magas keményítő tartalmának köszönhetően táplálja, feszesíti, hidratálja a száraz, érzékeny bőrt. Gazdag fehérje tartalmának köszönhetően simítja a bőrt.

Mandulasav
Sárgabarack magjából vonják ki. Javítja a bőr anyagcseréjét, a mélyebb rétegekben beindítja a regeneráló folyamatokat.

Zabpehely
Táplálja, frissíti, megújítja a bőrt. A zabban található enzimek finoman, gyengéden peelingezik a bőrt, megakadályozzák a bőr elszarusodását, mechanikai hatás nélkül.

Szalicilsav
A szalicilsav felgyorsítja a bőrsejtek regenerációját, elősegíti a szeborrea gyógyulását, eltávolítja a kemény, durva bőrt.

Sütőtök
Savakat, erős antioxidánsokat és enzimeket tartalmaz. C-vitamin mellett béta karotint, B3-vitamint tartalmaz. Elősegíti a kollagén és elasztin rostok megújulását. Anti-aging, valamint akne ellenes. Mélyebb barázdákat képes kisimítani. Képes redukálni a szeplők és a pigmentfoltok kialakulását. 

Glikolsav
Cukornádból kivont alfa-hidroxisav. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, megújítja a bőrt, miközben lassítja öregedését.

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki.

ESTER C vitaminos feltöltő kezelések / LUXUS KEZELÉS

Rizspeeling
3.000 Ft
Peeling (rizs + mandulasavas) '30 perc
(Letisztítás, rizs peeling, mandulasavas peeling, búcsúkrém)
Gyors, feltöltő kezelés '45 perc
(Letisztítás, rizs peeling, mandulasavas peeling, pakolás, alga maszk, búcsúkrém)
Regeneráló kezelés '60 perc
(Letisztítás, rizs peeling, mandula peeling, szérum, masszázs, pakolásra alga maszk, búcsúkrém)
Regeneráló kezelés arc - nyak - dekoltázsmasszázzsal + UH '80 perc
(Letisztítás, rizs peeling, mandula peeling, szérum, UH, masszázs, pakolásra alga maszk, búcsú)