DermaPen - tűs mezoterápia


DermaPen - tűs mezoterápiás kezelés Tegoder termékekkel

Leszámol a ráncokkal, a hegekkel és a pigmentfoltokkal - Erre is képes a DermaPen!

Igaz, hogy az idő múlását nem állathatjuk meg, a DermaPen kezeléssel azonban megszüntethetjük az öregedés látható jeleit.

Fokozza a kollagén képződését, hatására az arc minden kontúrja feszesebbé válik, ahogyan a szarkalábak és ráncok eltüntetésében is hatékony megoldást nyújt.

Mindannyian szeretünk jól kinézni. Jól esik, ha megdicsérik a külsőnket, ha elismerő tekintetek szegeződnek ránk, és bókokat kapunk.

A DermaPen kezelés segít abban, hogy ez sokáig így maradjon.
Amellett, hogy öregedésgátló hatású, még egy sor bőrprobléma ellen hatékony.

Kollagén indukciós terápiának is nevezik, fokozza a kollagén és az elasztin termelődését, ami látványosan megfiatalítja a bőrt.


Mi a DermaPen?

A DermaPen készülék leginkább a dermarollerhez hasonlít, de annál jóval hatékonyabb. Tulajdonképpen annak gépiesített változata, azzal a különbséggel, hogy a kezelőfej apró tűi, rövid idő alatt, sokkal többször és jóval mélyebbre hatolnak be a bőrbe, mint a hagyományos dermarollellel végzett kezelés során.

Különlegessége, hogy szabályozható tűmélység beállítással rendelkezik, a tűhosszúságot a kezelendő bőrfelületnek megfelelően lehet beállítani. Ennek köszönhetően még a szem környéki vékony bőr kezelésére is nagyszerűen alkalmas.

A dermaroller döntött tűivel szemben, a DermaPen mikrotűi függőleges csatornákat nyitnak meg, ami tovább csökkenti a minimális szöveti sérülés kockázatát, valamint támogatja a hatóanyagok mélyebbre jutását.

A DermaPennel vastagabb irharéteg hozható létre a felhám károsítása vagy eltávolítása nélkül.

Hogyan működik a DermaPen?

Miután a DermaPen készülék kezelőfejének apró tűi behatolnak a bőrbe, mikrosérüléseket ejtenek, amiket a szervezet elkezd begyógyítani. Előbb azonban a szabad szemmel láthatatlan, kisméretű, szúrt csatornákon keresztül, a hatóanyag a bőr mélyebb rétegeibe jut.

A regenerációs folyamat során a test kollagént és elasztint termel, a célzott és mélyebb tűszúrások is hozzájárulnak ahhoz, hogy a DermaPen kezelés hatása hosszabb ideig tart, mint a dermarolleré.


Mennyi kollagén termelődik majd a bőrömben?

A DermaPen kezeléssel képződő kollagén mennyisége mindenkinél eltérő, egyrészt függ az életkortól, másrészt az egészségügyi állapottól, illetve a tűhossztól. Illetve attól is, hogy ki, milyen életmódot folytat, a dohányzás, az alkohol és a napozás egyaránt gátolják a kollagén képződését.


Milyen bőrproblémákon segít a DermaPen?

Aknék, hegek és műtéti hegek, mély ráncok, száraz és megereszkedett, petyhüdt bőr, ráncok (különösen a száj körül és a szarkalábak), tág pórusok, pigmenthiány, öregségi foltok, striák (terhességi, elhízási csíkok).
A DermaPen kezelés a hajhullás több típusa ellen is eredményesen használható.


Az DermaPen kezelés előnyei:

- Látható, érzékelhető javulás a kezelést követő pár napon belül, már az első kezelés alkalmával.
- Nincs ismert mellékhatása vagy napfény érzékenység a kezelés után.
- Rövid, fél, egy napos gyógyulási idő.
- Nincs maradandó sérülés vagy heg.
- Nincs zúzódás, fertőzés, elszíneződés vagy egyéb komplikáció.
- A hatóanyagok nagy mennyiségben a kellő mélységbe jutnak.
- Minden bőrtípuson alkalmazható.
- Vastagabb irharéteg hozható létre a felhám károsítása vagy eltávolítása nélkül.


A DermaPen használata nem javasolt a következő esetekben:

Aktív bőrfertőzés, pattanás, ekcéma, herpesz, anyajegy, krónikus bőrbetegség, véralvadási problémák, rosszindulatú bőrelváltozások, ekcéma, rosacea, pikkelysömör esetén.

Kizáró ok a komoly solarkeratosis, kiemelkedő anyajegy, szemölcs, keloid képződésre való hajlam.

Terhesség és szoptatás ideje alatt, vérhígító, illetve véralvadásgátló szerek, továbbá aszpirin és aszpirin tartalmú gyógyszerek szedésekor, cukorbetegség esetén szintén nem végezhető DermaPen kezelés.
Nem alkalmazható a kezelés azoknál sem, akik fél éven belül gyümölcssavas hámlasztáson estek át, vagy allergiásak az érzéstelenítő krémekre (lidokain érzékenység).
DermaPen kezelés ára: 22.000 Ft (90 perc)