Rádiófrekvenciás kezelés

Rádiófrekvenciás kezelés

A Plasma G készülék bipoláris rádiófrekvenciát alkalmaz a bőr feszesítésére, az arckontúrok emelésére.
A nagyfrekvenciájú rádiófrekvenciás (RF) hullámok biztonságos, non-invazív módját kínálják a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésére az arcon és a test bizonyos területein.
Nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére és a bőr tónusának illetve szerkezetének javítására.

A rádiófrekvenciás hullámok elektromágneses hullámok, melyek energiája a készülék működése közben hőenergiává alakul. A pólusok által kibocsátott elektromágneses áram hatására a különböző vezetőképességgel rendelkező szövetek eltérő hőmérsékletre melegszenek fel. Mivel a testünkben a zsírsejtek ellenállása a legnagyobb, ezért ezeken a területeken fokozott szöveti felmelegedés alakul ki.

A rádiófrekvenciás hullámok nagy előnye, hogy a bőr mélyebben fekvő rétegeit, az irhát és a bőralját is képesek felmelegíteni, és ott kedvező élettani hatásukat kifejteni, anélkül, hogy a bőr felszínén a hám túlmelegedne, vagy égési sérüléseket szenvedne.

Az irha és a bőralja hőmérséklete a kezelés során 50-60 fokra melegszik fel, a bőr felszíni hőmérséklete azonban csak 40-43 fokos marad.

Előnyei:

  • fájdalom- és sérülésmentes
  • a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, számuk megemelkedik
  • a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik
  • a ráncok, a szem körüli sötét karikák és szarkalábak finomodnak
  • ezzel az eljárással kezelhetők az arc-, a nyak-, a toka- és a dekoltázs érzékeny területei is
  • a zsírbontó és bőrfeszesítő hatás együttesen érvényesülnek (a toka területén)
  • relaxáló, nyugtató hatású
  • már az első kezelés is azonnal látványosan emeli a kontúrokat

A kezelések fiziológiai hatása
Azonnali hatás:
Minden kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagén rostok kétdimenziós összehúzódásának a következménye. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken. A bőrben felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, növekszik a sejtek biokémiai aktivitása, gyorsul a vér- és nyirokkeringés. Így felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció.

Hosszú távú hatás:
Az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén- és elasztinrostokat. Az extra sejtmátrix hő sérülése egy sor gyulladásos folyamatot indít be, ide értve a fibroblaszt burjánzást és a hosszú távú kollagén újratermelést.
Ez a hatás hangsúlyosabb néhány heti kezelés után, amikor a fibroblasztok gyulladásos helyre történő vándorlása megnöveli az új kollagén rostok termelődését. A kollagén rostok keletkezésének ez a felgyorsult üteme nagyjából három hónapig tart. A kezelésnek köszönhető változások hatására a bőr feszesebbé válik, megújul.

Javasolt felhasználás:
- az arc és az arckontúrok liftingjére, felemelésére
- a test öregedésével együtt járó bőrmegereszkedés kezelésére, különösen a nyak és a toka feszesítésére.

Ellenjavallat:
- terhesség
- implantátum a kezelendő terület alatt
- pacemaker
- pajzsmirigy betegség
- tetovált terület
- bőrrák
- vírusos vagy bakteriális fertőzés
- bőrgyulladás
- rozacea
- epilepszia
- autoimmun betegség
- izotretinoin (roaccutane) kezelés az utóbbi 6 hónapban
- bőrfelületi sérülés
- keloidos hegek
- vérzékenység
- trombózis hajlam
- diabétesz

A RÁDIÓFREKVENCIÁS kezelés ára: 10.000 Ft