RETIN A család


Retin A Triple Power - "személyi edző" a bőrnek

FERULASAV, PIROSZŐLŐSAV & RESVERATROL 

A Retin A család innovatív sav-komplexet tartalmaz, amelyek szinergikusan együttműködve jelentősen javítják a bőr megjelenését és működését. A sav-komplex felerősíti a sejtregenerációs folyamatokat, erős antioxidánsokkal védi a bőrt, és javítja a bőr szerkezetét, simítja a bőrt.
A RETIN A TRIPLE POWER sorozat termékei ideálisak az epidermális sejtek regenerálódásának felgyorsításához, a bőr rugalmasságának fokozásához új kollagén rostok előállítására. Rendszeres használata elősegíti a bőr egyenletesebb, fiatalos megjelenését, normális, egészséges mértékű regenerálódását, védi a környezeti és korral összefüggő tényezők káros hatásaitól.

Retin A Triple Power lakossági szett
Tartalma: tisztítóhab 10% glikolsavval 120 ml, éjszakai tonik 120 ml, éjszakai krém 50 ml)
szett ára: 121.407 Ft
- Tisztítóhab 10% glikolsavval 120 ml
Új generációs savas komplexet tartalmazó tisztítóhab, az optimális bőrtisztítás érdekében. Tisztítja a bőrt, eltávolítja az összes szennyeződést, elősegíti az elhalt hámsejtek leválását, simítja a bőr textúráját és felkészíti az optimális nedvesség felszívódására.
Mindennapi, reggeli és esti használatra ajánlott, minden bőrtípusra.
Használata: A tisztítóhabbal finoman masszírozza át az először megnedvesített bőrt, majd alaposan öblítse le vízzel. Ne használja a terméket szemkörnyéken! 
- Éjszakai tonik 120 ml
Előkészíti a bőrt a szérum, és az éjszakai krém tökéletes felszívódásához. Szinergikus savak olyan koncentrációját tartalmazza, amelyek beállítják a bőr egészséges pH egyensúlyát. Eltávolítja a felesleges zsírt és a szennyeződéseket a pórusokból, segíti az elhalt hámsejtek eltávolítását, és elősegíti az éjszakai krém hatását.
Használata: Tegyen a tonikból a vattakorongra, törölje át vele az arc- a nyak- és a dekoltázs bőrét. Ne használja a terméket a szemkörnyéken.
- Éjszakai krém 50 ml 
A bőr éjszakai bioritmusához alkalmazkodó, regeneráló krém. Elősegíti a bőrt ért károsodások kijavítását, a sejtek regenerálását. Javítja a bőr tónusát, erősíti a kollagén rugalmasságát és egész napos, éltető energiát biztosít a bőrnek.
Használata: Használja a letisztított bőrre minden este. Ne használja a terméket a szemkörnyéken!

A SZETT HASZNÁLATA SZALONBAN VÉGZETT PROFESSZIONÁLIS HÁMLASZTÁSSAL EGYBEKÖTVE JAVASOLT!  
RÉSZLETEKÉRT KÉRLEK FORDULJ HOZZÁM BIZALOMMAL! 

NMF krém
75 ml: 32.227 Ft
Gazdag hidratáló krém, amely a professzionális peelingezés után a bőr erősítésére szolgál. Hidratáló összetevők kombinációját tartalmazza, amely visszaadja a regenerációhoz és a gyógyításhoz szükséges energiákat a bőrnek. Egy olyan hatékony hidratáló rendszert hoz létre a bőr minden rétegében, mely megelőzi a kiszáradást, az irritációt, és a viszketést. Javítja a különböző bőr funkciókat, és azonnal növeli a hidratáltsági szintjét.
Használata: Minden reggel és este alkalmazza a megtisztított bőrre! Lágyan masszírozza be teljes felszívódásig az arc-, szem-, ajak-, nyak-, dekoltázs bőrébe! 


GIGI INTIM FIATALÍTÓ FEHÉRÍTŐ - OTTHONI KEZELÉS

Intim fiatalító, fehérítő kezelés a test olyan területeire, amely különösen érzékeny a sötétedésre: a hónaljak, a mellbimbók, a bikini területe és más intim régiók. A bőrfehérítő aktív összetevők visszafordítják a súrlódás-, dörzsölés-, a napfény hatásait és az összes olyan tényezőt, amely sötét foltokat vagy területeket hoznak létre a test bőrén.
A peeling enyhe hámoldást végez, hogy eltávolítsa az elhalt sejteket a bőr felső rétegéről.
Az intim halványító gél lebontja a melanin lerakódásokat és halványítja a foltokat. A szett alkalmazása egyenletes tónusú és ragyogóbb megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Intim peeling szett - ÚJDONSÁG
Peeling 5x5 ml, Halványító gél 30 ml: 62.439 Ft 
Intim peeling
Használata:
 Alkalmazza heti kétszer a szappannal és vízzel megtisztított, törölközővel megszárított területen. Vigye fel az INTIM PEELING-et 3-5 perc hatóidőre! A hatóidő letelte után bő vízzel öblítse le és szárítsa meg a kezelt területet, majd vigye fel ugyanezen területekre az INTIM HALVÁNYÍTÓ GÉL-t! A peeling eltávolítja az elhalt hámsejteket és elősegíti a halványító gél hatékonyabb működését.

Intim halványító gél 
Használata:
 naponta egyszer vigyen fel egy vékony réteg INTIM HALVÁNYÍTÓ GÉL-t az érintett területre. Az öltözködés előtt várjon, amíg a gél teljesen megszárad. Gyorsabb elérés céljából használhatja az INTIM HALVÁNYÍTÓ GÉL-t naponta kétszer is.