LOTUS család


Egzotikus készítmények a lótuszvirág, a zöld és a fehér tea kivonatával 

A kozmetikai ipar felhasználja a lótusz szirmait, szárát, magjait, gyümölcsét, gyökerét és rügyét.
A GIGI Lótusz termékcsaládjában a virág kivonata található meg.
A lótuszvirág a kozmetikai ipar fontos alapanyagaként, a következő anyagokat tartalmazza:
- keményítő (megnyugtatja a bőr irritációt, vörösséget és gyulladást)
- aminosavak (sejtek regenerációjáért felelősek)
- lipidek (fontos zsírok a sejtműködés elősegítéséhez)
- C-vitamin
- flavonoidok
A lótuszvirág mocsaras tavakban nő és a sárból felszívott fontos tápanyagokkal táplálkozik. Az a képessége, hogy megtisztul és illatozó virággá fejlődik még a mocsarakban is.

A lótusz kivonata hidratál, táplál, regenerál, erősíti és védi a bőr immunrendszerét, a sejtek és erek falát, gátolja az öregedést, mert segít megállítani a sejtek szabad gyökök általi rongálódását, de gyulladásgátlóként is elismert.

TERMÉKEK:

LOTUS tonik
250 ml: 10.413 Ft
Frissítő arctisztító tonik lótusz és fehér tea kivonatokkal. Nyugtatja, hidratálja, frissíti a bőrt. Minden bőrtípusra alkalmas. A lótusz táplál, regenerál, hidratál, erősíti és védi a bőr immunrendszerét, stimulálja a kollagén szintézist, gátolja a bőr öregedését.

LOTUS hidratáló krém száraz bőrre
100 ml: 18.694 Ft
Kiváló, nappali krém, mely védi, táplálja, puhítja a bőrt. Gazdag összetételű, könnyen felvihető és gyorsan felszívódik. Hatékony vízfelvevő, megkötő és tápláló hatóanyagokat tartalmaz. 

LOTUS hidratáló krém zsíros bőrre
100 ml: 18.694 Ft
Könnyű, nappali krém, mely gyorsan felszívódik, üdévé, bársonyossá és mattá varázsolja a bőrfelszínt, kontrollálja a túlzott faggyútermelést. Semlegesíti a szabadgyököket, gátolja bőr öregedését. 

LOTUS hidratáló szérum (hyaluronic)
30 ml: 20.579 Ft
Intenzív hidratáló szérum. A hialuronsav a szövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt. Biztosítja a bőr teltségét és rugalmasságát. A hialuronsav ezenkívüli módon támogatja az immunrendszer működését, hisz kiváló antioxidáns, és antibakteriális hatással is rendelkezik.