GIGI MAN - Férfi család


Megérkezett a GIGI MAN, kizárólag férfiaknak kifejlesztett termékcsaládja!


Az erősebbik nem bőre is igényli a professzionális ápolást, erre kínál megoldást a GIGI MAN termékcsalád 3 tagja.

A férfiak bőrének kezelése és ápolása ugyan olyan fontos mint a hölgyek esetében.
Igaz, hogy bőrük lassabban öregszik, azonban a gyakori borotválkozás, a nap károsító hatásai náluk is érvényesülnek. Éppen ezért figyelmet kell fordítani az ő bőrük ápolására is.

TERMÉKEK:

GIGI MAN borotválkozás utáni zselé
100 ml: 14.703 Ft
Borotválkozás utáni antiszeptikus, alkoholmentes gél. Frissítő, nyugtató, bőrirritáció-, és szőrtüszűgyulladást gátló gél. Kamillával nyugtatja, E-vitaminnal regenerálja a bőrt, gazdag gyógynövény és illóolaj tartalmával (bergamott, orvosi citrom, citrus, borostyán, damaszkuszi rózsa, vasfű, zsálya, rozmaring, cédrus, pacsuli, szantálfa, tölgyfamoha) gátolja a gyulladások kialakulását. Könnyen felszívódó, lágy zselé, mely az azonnal érezhető és hosszantartó frissesség érzésével ajándékozza meg használóját.

GIGI MAN borotválkozás utáni balzsam
100 ml: NEM RENDELHETŐ!!!
Borotválkozás utáni alkoholmentes balzsam. Mélyhidratáló balzsam, mely Aloe verával, kamillával nyugtatja, hialuronsavval hidratálja a bőrt. Könnyen felszívódó, lágy formula. Megakadályozza a bőrpír és irritáció kialakulását. Hosszantartó lágy, hidratált érzést biztosít. 

GIGI MAN szemkrém
Mélyhidratáló, tápláló, ránctalanító szemkrém. Magas semleges szénhidrát -és nedvesség megkötő faktor tartalmával, valamint hialuronsavval hidratálja a bőrt, és feltölti a vízhiány okozta ráncokat. Allantoinnal és panthenollal nyugtatja a szemkörnyék érzékeny bőrét. Karitévajjal, jojoba olajjal és szójaproteinnel táplálja, regenerálja a bőrt. Könnyen felszívódó, lágy formula.
Reggel és este a letisztított szemkörnyék bőrébe lágyan, teljes felszívódásig simítsa be!