LIPACID család


A faggyúműködést, hámképzést szabályozza 

A Lipacid az olajos szeborreás bőrökre készült gyógyhatású kozmetikai termékcsalád.
Zsír és olajmentes, minimális alkoholtartalmú (csak egyes készítményeiben van), nem irritál. Megőrzi a bőr egészséges flóráját, véd a kórokozóktól.
Gyulladásgátló, nyugtató és tartósan hidratál.
A szaruképzést normalizálja, a hám idő előtti leválását megakadályozza. 
Allergia ellenes faktort, UV szűrőt, antioxidánst és szabad gyök hatások ellen védő összetevőket tartalmaz, sokrétű összetétele miatt a Lipacid a szeborrea ellenes kezelések gyógykozmetikuma.
Tartósítószer nélküli kozmetikai termékcsalád! 

TERMÉKEK:

LIPACID szappan
120 ml: 11.570 Ft
Folyékony szappan, amely antiszeptikus és gyógyító hatású. Alaposan tisztítja a bőrt, véd a kórokozók ellen, segíti az elhalt sejtek leválását és szabályozza a faggyúmirigyek működését. Hatására a bőr tiszta és üde lesz.
Használata:
A benedvesített ujjhegyre, vagy szivacsra egy kevés Lipacid szappant kell tenni, körkörös mozdulatokkal gyengéden bemasszírozni, majd langyos vízzel alaposan leöblíteni. 

LIPACID hidratáló krém
100 ml: 12.896 Ft
Ezt a krémet kimondottan a zsíros bőrökre fejlesztették ki. Elősegíti a bőr gyors kitisztulását, a faggyútermelődés normalizálódását, elmulasztja a gyulladásokat. Az arcon védőréteget képez, amely óvja a bőrt az időjárás és a környezet ártó hatásai ellen. Ideális sminkalapként is. 

LIPACID maszk
50 ml: 11.271 Ft
Gyógyhatású maszk, amely elősegíti az arcbőr kitisztulását, méregtelenítését, az elhalt sejtek leválását. Gyulladásgátló és összehúzó hatású. Nem csíp, hűsít és nyugtat.
Használata:
Heti 2-3 alkalommal - a bőr alapos letisztítása után - vékony rétegben kell az arcra felvinni, majd 15 perc hatóidő után bő, langyos vízzel lemosni. 

LIPACID gyógykorrektor
4g: NEM RENDELHETŐ!!!
Kellemes bőrszín árnyalatú, nagy fedőképességű paszta, mely a bőrfelület esztétikai hibáit jól elfedi, emellett fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású. 
Gyógyhatását teafaolaj tartalma is fokozza.