COLLAGEN ELASTIN család


Fiatalító, hidratáló és feszesítő hatású kagylófonalból nyert kollagénnel

Bőrünk kedvező mechanikai tulajdonságát a kötőszövetben található kollagén- és elasztikus rostjainak köszönheti. Az öregedés, a fényhatások, a mimikai mozdulatok, a fizikai és mechanikai terhelések ezen rostok elváltozásaihoz vezet, amelyek pedig a bőr rugalmasságának és feszességének csökkenését és ráncképződést eredményeznek. A folyamat késleltethető, ha oldott kollagént és elasztint viszünk a bőrbe. 
A GIGI Cosmetic Laboratories készítményeihez egy tengeri kagylófajta fonalából kivont anyagot a mitulint használja, mely kollagén, elasztin és fibroin keveréke. 
A Collagen Elastin család alkalmazásával rugalmasabbá válik a bőr, javul vízfelvevő képessége, új erős kollagén szálak jönnek létre.

A termékcsalád alkalmazása már 25 éves kortól elkezdhető a ráncok megelőzésére, később pedig kezelésére, a kötőszövet állapotának javítására. 

TERMÉKEK:

COLLAGEN ELASTIN hidratáló krém
A bőrnek egész napra friss érzetet, a make up számára ideális alapot biztosító ránctalanító, rugalmasító krém. Kollagén és elasztin mellett a bőr hidratációját maximálisan biztosító faktorokat tartalmaz. Könnyen, zsírfény nélkül felszívódik.

COLLAGEN ELASTIN tápláló krém
Rugalmasítja, simává és feszessé teszi a bőrt. Speciális kagylófonalból nyert magas kollagén és elasztin tartalámával feltölti a ráncokat, gyógyítja a rugalmas rostok sérüléseit. Éjszakai használatra javasoljuk, de télen kiváló nappali védőkrémként is.