BIOPLASMA család


5 csillagos alga kezelés a ráncok, tág pórusok, laza tónus, fakó, sápadt bőr, bőrpír, értágulatok kezelésére.

A GIGI Bioplasma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer mely az alábbi problémákra nyújt megoldást: ráncok, tág pórusok, laza tónus, dehidratáltság, pigmentációk, fakó, sápadt bőr, bőrpír, értágulatok, rugalmatlanság, akne és mitesszer. Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, szmog, életvitelünk a felelős, illetve az általuk kiváltott szabad gyök támadások.

A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be a Bioplasma termékcsaládba.

A már kifejlesztett hatóanyagokat vagy algákból nyert növényi őssejt kultúrákból laboratóriumaikban, vagy folyamatosan ellenőrzött, szennyeződésmentes nyílt tengeri szakaszokon gyűjtött algákból, moszatokból állítják elő.

TERMÉKEK:

BIOPLASMA "supreme" hidratáló krém száraz bőrre SPF 20
50 ml: 28.210 Ft
Luxus intenzív hidratáló, tápláló, feszesítő krém. Megszünteti a bőr húzódását, szárazságát. Pótolja a hiányzó hidrolipid réteget, helyreállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit. Új életerővel tölti fel a bőrt. Teljes körű UVA- és UVB védelemet biztosít. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén- és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását.

BIOPLASMA "supreme" hidratáló krém zsíros bőrre SPF 17
50 ml: 28.210 Ft
Luxus intenzív hidratáló, feszesítő krém. Csökkenti a pórusok méretét, folyamatos használata megszünteti a bőr olajos csillogását. Teljes körű UVA- és UVB védelemmel látja el a bőrt. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását. 

BIOPLASMA "supreme" tápláló krém
50 ml: 28.210 Ft
Tápláló, regeneráló krém. Víz- és zsírhiányos bőrök ápolására alkalmazható bemasszírozható, ultrahangozható, luxus tápláló krém. Mélyen hidratálja, táplálja a bőrt, gyógyítja a bőr sérüléseit. Semlegesíti a szabad gyököket, stimulálja a kollagén- és hialuronsav szintézist. Visszaállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit. 

BIOPLASMA 15%-os azelainsavas krém
30 ml: 16.562 Ft
Speciális krém az aknés, kombinált és zsíros bőrök kezelésére.
A Bioplasma azelainsavas krém a közönséges akne gyulladásos és nem gyulladásos formáinak, illetve az ún. melazma, májfolt (a bőr sötét elszíneződése) kezelésére szolgál.
A krém megakadályozza azoknak a baktériumoknak a növekedését, amelyek lényeges szerepet játszanak a pattanások kialakulásában.
Csökkenti a bőr elszarusodását is, ezáltal megakadályozza a pórusok eltömődését, és a mitesszerek képződését. A krém segíti a hidratációt, az aknék utáni hiperpigmentációk és hegek utókezelését, valamint megelőzi újabbak megjelenését, intenzív gyulladásgátló, és csökkentő hatású.
Továbbá javasoljuk még pigmentfoltok halványítására és rosacea kezelésére is.
Használata:
A készítményt napi egyszer, az esti bőrápoláshoz használja. A krém alkalmazása előtt a bőrt alaposan tisztítsa le Derma Clear szappannal, majd gondosan szárítsa meg a bőrfelületet, és csak ezután alkalmazza a Bioplasma azelainsavas krémet. A krémet teljes felszívódásig lágyan simítsa be.
FONTOS! Nappalra minimum SPF 30 fényvédő hatású védőkrém használata KÖTELEZŐ a kezelés teljes időtartama alatt!

BIOPLASMA CC krém SPF 15
75 ml: 16.445 Ft
A BB krém továbbfejlesztett változata, de annál sokkal jobb fedést biztosít. A CC, a color corrector rövidítése, vagyis színkorrigáló krém. Több mint egy hidratálókrém és több mint egy alapozó. Tulajdonképpen ennek a kettőnek a kombinációja. Mattá és egységes színűvé varázsolja a bőrt. Hialuronsavval biztosítja a bőr egész napos hidratálását. Teljes körű UV-védelmet biztosít. C- és E-vitamin tartalmával védi a bőrt a káros külső hatásoktól, gátolja a pigment foltok és ráncok kialakulását, simítja a bőrt, semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a sérüléseket. Allantoinnal nyugtatja, koffeinnel revitalizálja a bőrt. Olaj- és parabénmentes termék.