AROMA ESSENCE család

A GIGI új szappancsaládja úgy tisztít, hogy nem károsítja a bőr mikrobiomját, pH-értékét, nem szárítja vagy irritálja a bőrt.
A termékcsalád négy, minden bőrtípushoz megfelelő terméket kínál. Mindegyik szappan alaposan eltávolít mindenféle sminket, szennyeződést, tisztátalanságot és zsiradékot, amely megtapad a pórusokban és matt, érdes arcbőrt eredményez.
Az új szappannal történő arcmosás segít megőrizni a bőr egészségét, puha, sima és ragyogó érzetet hagyva maga után.
Az Aroma Essence vonal egyesíti a növényi összetevőket (biotechnológiai módszerekkel előállított mikronövények, amelyek védik a növény egészségügyi tulajdonságait (tartósítószer-mentes), és azonnali hidratáltságot biztosít az arcbőrnek, valamint kiterjedt védő és tápláló hatású.
A növények alapvető vegyületeinek, mint például a vitaminoknak, az ásványi anyagoknak, a fitoszteroloknak, az antibakteriális tulajdonságoknak, pH-egyensúlynak és egyebeknek a védelme segít a táplálásban és a vegyületek könnyebb felszívódásában a tisztítás során.
Ez jelentősen hozzájárul a bőr egészségének és megjelenésének védelméhez.
A szappanok mind tiszta formulákon alapulnak, amelyek mentesek a bőr egészségét károsító összetevőktől.

Termékek:

AROMA ESSENCE krémszappan érzékeny bőrre
250 ml: 9.815 Ft

AROMA ESSENCE krémszappan hipoallergén
200 ml: 8.970 F
t
Hipoallergén, érzékeny bőrre ajánlott arcszappan, mely nyugtatja és kiegyensúlyozza a bőrt.

• Arcszappan a bőr letisztítására, a sminkmaradványok, a szennyeződések, a tisztátalanságok és a zsírok eltávolítására.
• Olyan növényi komplexet tartalmaz, amely a ginzenget, a gyömbért, a grapefruitolajat és az uborkát ötvözi, gazdag esszenciális ásványi anyagokban, B- és C-vitaminban, antioxidánsokban és nyugtató összetevőkben, amelyek segítenek megerősíteni a bőr barrierjét és védeni a természetes mikroflórát.
• A glicerin és a glükonolakton azonnali hidratációval gazdagítja a bőrt, és segít gyengéden és hatékonyan eltávolítani a szennyeződéseket anélkül, hogy irritációt okozna.
• Használata után a bőr megnyugszik és puha tapintású lesz.

AROMA ESSENCE krémszappan száraz bőrre
200 ml: 8.450 Ft
Nagyon száraz és dehidratált bőrre kifejlesztett, nedvességgel feltöltő arcszappan.
Alaposan tisztít és minden szennyeződést eltávolít a bőrről.
· Ásványi anyagokban, B- és C-vitaminban, antioxidánsokban és nyugtató összetevőkben gazdag, brazil papaya kivonatot tartalmaz.
· A glicerin és a glükonolakton azonnali nedvességgel gazdagítja a bőrt, és segít gyengéden és hatékonyan eltávolítani a szennyeződéseket anélkül, hogy irritációt okozna.
· Használata után a bőr tiszta, friss és kisimult lesz.

AROMA ESSENCE krémszappan zsíros bőrre
200 ml: 8.450 Ft
Zsíros bőrre kifejlesztett arcszappan, mely tisztítja a pórusokat, kiegyensúlyozza a faggyútermelést és nyugtatja a bőrt.
Kíméletes arcszappan a bőr tisztítására, a sminkmaradványok, szennyeződések, tisztátalanságok és a felesleges faggyú eltávolítására.
· Ásványi anyagokban, csersavakban és fehérjékben gazdag bojtorjángyökér kivonatot tartalmaz, mely gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, ezáltal csökkenti a pattanások kialakulását, és hosszantartóan mattá teszi az arcbőrt.
· A glicerin és a glükonolakton azonnali nedvességgel gazdagítja a bőrt, és segít a gyengéd és hatékony tisztításban anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.
· Használat után a bőr hosszantartóan tiszta, friss és matt megjelenésű lesz.

AROMA ESSENCE krémszappan minden bőrtípusra
200 ml: 8.450 Ft
Arcszappan, amely minden bőrtípusra használható, kiegyensúlyozza a pH-t és nyugtatja a bőrt.

• Alaposan tisztítja a bőrt, és eltávolítja a szennyeződéseket.
• Antioxidánsokban, polifenolokban és nyugtató összetevőkben gazdag neem levélkivonatot tartalmaz, amely semlegesíti az oxidáció és a környezetszennyezés okozta károkat.
• A glicerin és a glükonolakton azonnali hidratációval gazdagítja a bőrt, és segít a gyengéd és hatékony tisztításban.
• Friss és kellemes érzést hagy a bőrön.