SOLAR ENERGY család


Holt-tengeri gyógykozmetikumok - szeboreás bőrök ápolására, gyógyítására

A lakosság 85%-nál találkozunk a szeboreás bőr különböző fajtáival, amelyek kezelésére kiválóan alkalmas a Holt tenger vízéből és gyógyiszapjából készült kozmetikumok.

A GIGI egyik legsikeresebb termékcsaládja, melyet szintén gyógykozmetikumként könyveltek el. A Solar Energy termékcsaládot zsíros, szeboreás, problémás bőrök kezelésére fejlesztettek ki. Hatóanyagait a Holt- tengerből nyerték, melynek sóösszetétele a nyílt tengeréhez képest igen változatos és különleges, tápláló vízforrásai vulkanikus eredetűek és ritka összetevőkben gazdagok mint pl.: a kén, a lítium, a stroncium, a jód, stb. A Holt-tenger összesen kb. 60 féle sót tartalmaz. A víz só koncentrációja kb. 25-33%-os.
A sós tenger vize hasonlít az emberi verejtékmirigy által kiválasztott váladék összetételéhez. A verejték egyik fő összetevője a természetes nedvesítő faktor (NMF), melynek legfontosabb alkotói ezek a sók.
Ezen kívül a sók különleges tulajdonságokkal is rendelkeznek:
- a magnézium lágyító tulajdonságú, gyulladáscsökkentő,
- a jód antiszeptikus, antibakteriális,
- a kén sói keratolítikus, akne ellenes hatásúak,
- a kálium az idegrendszeri funkciókhoz elengedhetetlen.

A Solar Energy egy olyan termékcsalád, mely tubusba zárva hozza el hozzánk a Holt-tenger áldásos hatását.

TERMÉKEK:

SOLAR ENERGY szappan nélküli szappan
120 ml: 10.179 Ft
Zsíros, mitesszeres, pattanásos bőrre ajánlott holt-tengeri "szappan". Gyógyhatású termék gyulladáscsökkentő, nyugtató hatással. Áldásos hatását a holt-tenger vizének és iszapjának köszönheti. Tisztító hatása mellett finoman peelingezi (radírozza) a bőrt.

SOLAR ENERGY drying lotion (rázókeverék)
20 ml:
Otthoni használatra készült szárító hatású rázókeverék. Kiválóan alkalmazható pattanások helyi kezelésére.
Használata:
A terméket használat előtt rázza fel, majd fültisztító pálcika segítségével pontszerűen vigye fel a kezelendő területre! A termék hatóideje 10 perc, mely letelte után a fennmaradó poranyagot, nedves vattakoronggal távolítsa el!

SOLAR ENERGY hidratáló krém
100 ml: 12.714 Ft
Könnyű nappali hidratáló krém, normáltól zsíros bőrig. A krém vizes fázisa a Holt-tenger vize, tisztított, hígított formában. A bőrt puhává, bársonyossá teszi, szabályozza a faggyúmirigyek működését. Anyagcserefokozó, vérkeringést élénkítő anyagokat is tartalmaz. 10-es fényvédő faktorral ellátott termék.

SOLAR ENERGY iszapmaszk
75 ml: 10.179 Ft
Holt-tengeri gyógyiszapmaszk. Gyulladás és faggyúmirigy működés csökkentő, összehúzó hatású, fertőtlenítő pakolás zsíros, mitesszeres, pattanásos, problémás bőrök kezelésére. Felszívja a felesleges faggyút, tisztítja a bőrt, szűkíti a pórusokat, leviszi a gyulladásokat.