BIOZON


Biozon age renewal - mimikai ránctalanító szérum
50 ml: 53.534 Ft
A BIOZON Serum ránctalanító szérum behatol az arcbőrbe és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Gyengíti a vegyi anyagok kiválasztására irányuló túlzott serkentést, ezzel relaxálva az arcizmot. Elősegíti a bőrben a kollagén képződést, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez. Védi a bőrt a szabad gyökök elleni támadásoktól. A szérum minden bőrtípusra alkalmazható ránctalanító készítmény. Az intradermális tesztek nem mutattak semmilyen irritatív vagy allergizáló hatást. Bátran ajánlhatjuk minden vendégünk számára életkortól függően ránc megelőző, illetve ránctalanító készítményként! A BIOZON szérum titka négy aktívan együttműködő összetevőjében rejlik: ARGILERIN, SYN-AKE®, ANTARCTICIN, IDB-light. Mimikai ráncaink az agyból érkező üzenet hatására húzódnak össze, mely üzenetet vegyi anyagok közvetítenek az izmok felé. Azért, hogy a mimikai izmaink ne húzódjanak össze, ezt az ingerület átadást kell blokkolni. Sokan pont ezért választják a Botox injekciót. A Botox egy óriási 150 000 molekulasúlyú idegméreg, mely nagyságából adódóan nem tud a bőrön keresztül felszívódni, ezért injekciózzák a ráncok helyén a bőr alá. A Botox hatóanyaga a Botulinum lebénítja az izmot, így érve el ránctalanító hatását. Nem kell azonban ilyen szépészeti beavatkozásnak, tűszúrásoknak kitenni magunkat, hiszen a legújabb kozmetikai kutatások a kezünkbe adtak egy sokkal veszélytelenebb és teljesen fájdalommentes megoldást. 

A BIOZON serum két izomműködés blokkoló forradalmian új elegyét tartalmazza. Ez a két anyag az ARGILERIN és a SYN-AKE®. Az ARGILERIN 6 természetes aminosavból áll, a SYN-AKE® egy tripeptid, melyet a Temple vipera mérgéből vonnak ki. Mindkét anyag gátolja az izmok összehúzódását, mely által csökken a ráncok kialakulása, illetőleg azok mélysége.

Használata:
Javasoljuk, hogy egyszerre csak egy pumpányi szérumot adagoljon az ujjára és a szérumot simítsa be az arc ráncaiba. Ezután apró, körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozza a szérumot a ráncok törésvonalába. A szérum felvitele után simítson bőrtípusának megfelelő nappali vagy éjszakai krémet bőrébe.

A kívánt eredmény csak a szérum rendszeres alkalmazásával érhető el. A ráncok mélységétől függően napi egy vagy kétszeri otthoni használatra javasoljuk.