GIGI szappanok

GIGI szappanok


ACNON arctisztító szappan
100 ml: 10.556 Ft
A krémes állagú arclemosó gyengéden tisztítja a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná azt, mégis hosszú időre megszünteti a bőr csillogását. Olyan összetevő formulát tartalmaz, amely megszünteti az akne minden típusának tüneteit. Antibakteriális, bőrmegújító, faggyúműködést csökkentő, gyulladás- és irritáció gátló hatású.

CITY NAP Aktív szenes peeling szappan
200 ml: 15.184 Ft
Ez az arctisztító szappan könnyedén, kíméletesen eltávolít mindenféle szennyeződést, sminket anélkül, hogy szárítaná a bőrt. Frissít, és puha, kellemes érzést hagy maga után. Egyedülálló, algából és más antioxidáns- és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező növényekből készült komplexet tartalmaz. A hatóanyagok felgyorsítják a bőr megújító folyamatait, segítenek megőrizni annak feszességét és fokozott hidratáltság érzést biztosítanak. Minden bőrtípusra ajánlott. 

ESTER C lágy tisztító szappan  
200 ml: 10.062 Ft
Kókuszból kivont lágy tisztító anyagokat tartalmazó, bőrsemleges pH-értékű tisztító szappan tejsavval és C-vitaminnal dúsítva. 

A szappan tökéletesen eltávolítja a maradék sminket és a szennyeződéseket, anélkül, hogy kiszárítaná vagy irritálná a bőrt.

NUTRI-PEPTIDE arctisztító zselé  
200 ml: 11.466 Ft
Gyengéd arctisztító zselé, mely eltávolít minden szennyeződést és sminket a pórusok mélyéről is anélkül, hogy szárítaná a bőrt. Nyugtatja, frissíti a bőrt. Alkalmas minden bőrtípus letisztítására.


RECOVERY tisztító zselé 
250 ml: 11.752 Ft

Bársonyos állagú, arcra és szemre egyaránt használható sminklemosó. A bőr érzékenységét csökkentő komplexet és fiatalító, regeneráló hatású növényi őssejteket tartalmaz. Megnyugtatja, és kíméletesen tisztítja az érzékeny és finom bőrt. Tökéletesen feloldja a szennyeződéseket anélkül, hogy a bőrnek húzódó, feszülő érzést okozna.

LIPACID arcszappan 
120 ml: 8.489 Ft

Folyékony szappan, amely anitszeptikus és gyógyító hatású. Alaposan tisztítja a bőrt, véd a kórokozók ellen, segíti az elhalt sejtek leválását és szabályozza a faggyúmirigyek működését. Hatására a bőr tiszta és üde lesz.

GLYCOPURE arcszappan

Folyékony szappan, mely eltávolítja a zsírt, nem okoz irritációt, bőrpírt. Glikolsavat és nyugtató hatású allantoint tartalmaz. Aktív szennyeződéslazító hatása van.

DERMA CLEAR arctisztító szappan 2% szalicilsavval 

Gyengéd tisztító termék, mely finoman távolítja el a sminket és a szennyeződéseket. Semlegesíti az aknét okozó szennyező anyagokat, mélyen tisztítja a kitágult pórusokat.
Használata után a bőr friss érzetű, zsírtalan, de nem húzódik.

E VITAMIN krémszappan
250 ml: 8.164 Ft

A termékcsaládban a tejet és a tonikot felváltotta a magasabb tisztítóhatású szappan nélküli szappan.
Ez a kellemes krémszappan oly módon tisztítja a bőrt, hogy közben stabilan fenntartja a bőr savtakarójának 5,5-ös pH-egyensúlyát.

SOLAR ENERGY szappan nélküli szappan
120 ml: 7.631 Ft
Gyógyhatású szappan kifejezetten a zsíros, problémás bőrre. Gyulladáscsökkentő, a felesleges zsírt megköti, puhító, lágyító, sebgyógyító, bőrfertőtlenítő hatású.


RETINOL FORTE tisztító szappan
Eredményesen távolítja el a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. Lágy, bársonyos bőrt és egészséges bőrszínt biztosít.

OXIGEN PRIME frissítő, tisztító zselé
180 ml: 12.844 Ft

Gyengéd zselé, amely alaposan tisztítja a bőrt, hatékonyan távolítja el a sminkmaradványokat és a szennyeződéseket, miközben elkezdi a bőr táplálását is. Használata után a bőr kellemesen lágy érzetű, és felkészült a hidratáló anyagok jobb felszívódására. Minden bőrtípusra ajánljuk.

NEW AGE arcradírozó zselé
180 ml: 12.051 Ft
Gyengéd arcpeeling finom propiléngolyócskákkal, minden bőrtípusra. A bőrt gyengéden és kíméletesen szabadítja meg a felületi elszarusodott részektől és elhalt hámsejtektől. Használata után a bőr sima és bársonyos lesz.