Hámlasztó kezelések


Savas hámlasztó/bőrmegújító kezelés

A kémiai peeling a leghatékonyabb és leggyorsabb módja a bőr megfiatalításának, megújításának.

A savas hámlasztó kezelést a kozmetikában kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a szaruképződés folyamata, vagyis a bőr kicserélődése mintegy 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése nagyjából egy hónapot vesz igénybe. Ha a szaruleválás nem tud végbemenni, a folyamat lelassul, elöregszenek a sejtek, s a frissebbek nem tudják átvenni a helyüket. Ezen segít a savas hámlasztó kúra. A savak nemcsak a hám szarurétegében, de mélyebb hámterületeken és a hám alatti ún. irhában vagy dermisben is jótékony szerkezeti változásokat okoznak. A kúra alatt (4-6 alkalom) heti egy alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyagok maximális felvételére, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését.
Az eljárás tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a - helytelen táplálkozás, fogamzásgátló szedés, terhesség következtében vagy napérzékenység miatt kialakult - foltokat, megszünteti az aknés csomókat, gyulladásokat.

Kinek ajánljuk:
- akinek bőre egyenletlen felszínű,
- aki ráncosodik,
- akinek a bőre egyenletlenül pigmentált, a napfény, szoláriumozás károsította,
- aki gyors és eredményes kezelést szeretne,
- akinek bőre fáradnak, vitalitást vesztettnek tűnik,
- aki pattanásoktól és hegektől szenved

Eltűnnek a nem túl mély ráncok, számottevően javul a pattanásos bőr állapota, a fakó, petyhüdt arcbőr újjászületik. A hámlasztó kúra végére az arcbőr világosabb, a ráncok kisimulnak, az arc újra életerőt sugárzó lesz, az arcszín egyenletessé válik. Mindezt ráadásul úgy érhetjük el, hogy a gyógyulás gyors, a kockázat csekély.

A kémiai peeling a leghatékonyabb és legbiztonságosabb módja a bőr megfiatalításának, megújításának. A peeling szerepe az, hogy az epidermisz azon rétegét távolítsuk el, ahol az öregedés, illetve a károsodás jelei láthatóak. Ezt kontrollált módon végezzük, a folyamat eredményeképpen a bazális rétegben új, egészséges sejtek képződését indítjuk el, a dermiszt erősítjük, a hámlasztó kúra végére az arcbőr fiatal, üde, egyenletes és bársonyos lesz.

Mikor nem alkalmazható a kezelés?
- Hatóanyag érzékenység
- bőrrák,
- aktív herpesz,
- terhesség és szoptatás,
- roacuttan használata az elmúlt 6 hónapban,
- gyulladt, frissen leégett bőr esetén.

A kúrát heti intenzitással 4-6 alkalmat egymás után követően ajánljuk.

A kúra befejezése után még 6 hétig tilos napozni illetve szoláriumozni és kötelező fényvédőt használni!!!

Ester C vagy Recovery peeling   11.000 Ft
Ester C  vagy Recovery peeling + rádiófrekvencia 21.000 Ft