DERMA CLEAR család


A Derma Clear termékcsalád igazi áttörést jelent a zsíros és problémás bőrök kezelésében.

A klinikai kísérletek eredményei szerint a termékek egy hónapos használatával 75%-kal csökkent a comedok és a gyulladt aknék száma. A termékek olyan hatóagyagokat tartalmaz, amely csökkentik a a faggyúelválasztást, felgyorsítják az elhalt hámsejtek leválását, tisztítja a bőrt és megvédik a baktériumoktól, valamint a mitesszerek kialakulásától.

A termékcsalád segítségével már hormonális és enzimatikus folyamatokba is beavatkozhatunk.

TERMÉKEK:

DERMA CLEAR hámlasztó korong
60db: 19.565 Ft
A Derma Clear hámlasztó korong széleskörű, gazdaságos megoldást nyújt minden bőrtípus ápolására, illetve szeborreás bőrtípusok gyógyítására. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, meggátolja a komedók és aknék kialakulását. A termék jól zárható dobozban, 60 db, tisztító folyadékkal átitatott korongot tartalmaz, mely gyors és hatékony mélytisztítást, illetve peelingezést segít elő.
Használata:
A hámlasztó korongot a kezelés első, letisztító lépéseként használja. Lágy, körkörös mozdulatokkal simítsa át a koronggal a kezelni kívánt területet. Ne dörzsölje, ne hagyja a bőrön! Alkalmazása után langyos vízzel mossa le a bőrt, majd Derma Clear vízbázisú hidratálóval kezelje tovább. Használata heti 1-2 alkalommal, este javasolt.

Használata során, nappalra minimum 15 faktoros fényvédő használata kötelező!
Száraz és érzékeny bőrre nem ajánlott!