Bioplasma

Bioplasma - bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer

A GIGI Bioplasma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer.
Végezhetünk vele gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelést, vagy hosszabb, regeneráló, kényeztető kezelést, illetve kezelési kúrát.

A GIGI Bioplasma termékcsaládja az alábbi problémákra nyújt megoldást: ráncok; fakó, sápadt bőr; tág pórusok; bőrpír; laza tónus; értágulatok; dehidratáltság; rugalmatlanság; pigmentációk; aknék, komedók.

Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV sugárzás, a szmog, az életvitelünk a felelős, illetve az általunk kiválasztott szabad gyök támadások.

A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába.

A hatóanyagok:
Sahel Scenedesmus
Növeli a bőr nedvességtartalmát és nedvességmegkötő képességét. Semlegesíti a szabad gyököket így akadályozva a sejtek DNS-károsodását. Felerősíti a sejtlégzés hatékonyságát, a bőr természetes védekező képességét. Nyugtatja a bőrt, csillapítja az irritációt, a bőrpírt.

Chondrus Cripsus
Ezt a hatóanyagot természetes feltöltőnek is hívják. Feltölti nedvességgel nem csak az epidermiszt, hanem a mélyebb területeket is, felduzzasztja a kollagén- és elasztin rostokat. Azonban nem csak beviszi ezt a nedvességet, hanem meg is tartja azt. Emellett azonnal nyugtatja, hűsíti a bőrt.

Alaria Esculenta
Omega zsírsavai kijavítják és védik a sejtmembránokat, táplálják a bőrt. Antioxidánsai semlegesítik a szabad gyököket. Kollagenáz blokkoló tartalma védi a rugalmas rostokat, miközben többi hatóanyaga ösztönzi a kollagén szintézist. Az Alaria kivonat elősegíti a hialuronsav szintézist, miközben felerősíti a sejtlégzést és a sejtek közötti energiaáramlást.

Laminaria
Antibakteriális hatásának köszönhetően csökkenti a pattanást és mitesszert kiváltó baktériumok számát.

Codium Tomentosum
Magas MMF tartalmának (Marine Moisturizing Factor) magyarul: tengeri hidratáló faktor tartalmának köszönhetően mélyen és tartósan hidratálja a bőrt. Alfa-hidroxisav tartalma elősegíti a bőr megújulást. Szalicilsav tartalma csökkenti a gyulladásokat.

A maximális hatás eléréséért mindenképpen ajánljuk, hogy a prémium szalonkezeléseket otthoni termékek használatával egészítse ki.

BIOPLASMA kezelések / LUXUS KEZELÉS

Gyors, feltöltő kezelés '45 perc
(Letisztítás, peeling, Bioplasma szérum, revitalizáló-aktiváló maszk, búcsúkrém)                             11.000 Ft

Regeneráló kezelés arc - nyak- dekoltázs masszázzsal '60 perc

(Letisztítás, peeling, Bioplasma szérum, revitalizáló-aktiváló maszk, masszázs, búcsúkrém)          17.000 Ft

Regeneráló kezelés arc - nyak- dekoltázs masszázzsal + UH/IONTOFORÉZIS gépi kezelés '80 perc

(Letisztítás, peeling, szérum, rev.-akt. maszk, masszázs, UH, búcsúkrém)                                        23.000 Ft

Regeneráló kezelés arc - nyak- dekoltázs masszázzsal + RF/FACE LIFTING gépi kezelés '90 perc
(Letisztítás, peeling, szérum, rev.-akt. maszk, masszázs, RF/FACE LIFTING, búcsúkrém)               27.000 Ft

Regeneráló kezelés arc - nyak- dekoltázs masszázzsal + CollAge gépi kezelés '90 perc
(Letisztítás, peeling, szérum, rev.-akt. maszk, masszázs, CollAge, búcsúkrém)                                33.000 Ft