E-VITAMIN család


Antioxidáns védelem, fiatalítás zsíros és száraz bőr számára egyaránt
 

Az E-vitamin pozitív bőrgyógyászati hatása évek óta jól ismert. A róla szóló tudományos kutatások bebizonyították, hogy a vitamin időszakos kozmetikai alkalmazása hatékonyabb, mintha tabletta formájában kerülne a szervezetbe.

Az E-vitamin elsősorban antioxidánsként működik, megvéd a nap és a környezet káros hatásaitól és csökkenti az öregedés folyamatát, amit a szabad gyökök okoznak.

Ezenkívül a bőr szarurétegének stimulálásával javítja annak nedvességtartalmát, kisimítja a ráncokat.

A kifejlesztett termékek magas koncentrátumú és hatékony E-vitamin mennyiséget tartalmaznak.

TERMÉKEK:

E-VITAMIN krémszappan
250 ml: 9.893 Ft
A termékcsaládban a tejet és a tonikot felváltotta a magasabb tisztítóhatású szappan nélküli szappan. Ez a kellemes krémszappan olyan módon tisztítja a bőrt, hogy közben stabilan fenntartja a bőr savtakarójának 5.5-ös pH-egyensúlyát. A mosakodás kellemes érzetet kelt a termék E-vitamin, Aloe vera gél, kamilla-kivonat és B5-provitamin tartalmánál fogva.

E-VITAMIN hidratáló krém száraz bőrre SPF 20
50 ml: 19.435 Ft
Ennek a termékcsaládnak a hidratáló kréme 20-as fényvédő faktorral van ellátva, így hosszan tartó védelmet biztosítanak a bőrnek a nap káros hatásaival szemben. Egyedi módon előállított emulziók, amelyek pillanatok alatt a felhámba kerülnek. Intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt.

E-VITAMIN hidratáló krém zsíros bőrre SPF 20
50 ml: 19.435 Ft
Ennek a termékcsaládnak a hidratáló kréme 20-as fényvédő faktorral van ellátva, így hosszan tartó védelmet biztosítanak a bőrnek a nap káros hatásaival szemben. Egyedi módon előállított emulziók, amelyek pillanatok alatt a felhámba kerülnek. A zsíros bőrre készült olajmentes hidratálókrém főleg korpás szeborreás vagy tág pórusú, de nem aknés bőrökre készült. Hidratálja, védi a bőrt és csökkenti a faggyúkiválasztást.

E-VITAMIN szérum
30 ml: 19.435 Ft
A növényi olajokban gazdag szérum javítja a bőr állapotát, hatékonyan duzzasztja a sejteket és hatásos a környezeti ártalmak ellen. Igen kellemes bőrpuhító anyagokat tartalmaz. A szérum nemcsak az arc, de a szemkörnyék ápolásában is hatékony. Ránctalanító, feltöltő szérum krémek alá. 

E-VITAMIN szemkrém
50 ml: 11.154 Ft
A szemkörnyék ápolása minden korosztály számára fontos. Az E-vitamin szemkrém összetételénél fogva erre a célra igen hatékony. Táplálja, simítja a szarkalábakat a szemkörnyéken. Házi ápolásra ajánlott, pár csepp E-vitamin szérummal hatékonysága fokozható. Lágy, hipoallergén szemkörnyék ápoló.

E-VITAMIN éjszakai lifting krém
50 ml: 19.435 Ft
Tápláló, mélyhidratáló, jojoba olajban, szkvalánban, karítévajban gazdag készítmény, magas E-vitamin tartalommal, A-vitaminnal és aminosavakkal dúsítva. Felerősíti a bőr természetes védekező funkcióit, semlegesíti a szabadgyökök károsító hatását miközben rugalmassá és simává varázsolja az arc, nyak és dekoltázs érzékeny területét. A legkorszerűbb mélyhidratáló hatóanyagot tartalmazza (SEPILIFT), amely nem csak beviszi a nedvességet, de meg is köti, miközben blokkolja a bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin rostokat roncsoló enzimek működését.