3D HYALU FILL

3D HYALU FILL MULTI POWER H.A. Booster
50ml: 61.061 Ft
A GIGI büszkén mutatja be új feltöltő-, feszesítő krémét, amely a legjobb megoldást nyújtja a hialuronsav optimális beviteléhez, mely elengedhetetlen az egészséges, sima és rugalmas bőr fenntartásához. A termék a különböző molekulasúlyú hialuronsavat aktív hordozó molekulába csomagolva, természetes peptidekkel és vegyületekkel kombinálva juttatja a bőrbe.
Ezek a hatóanyagok együtt segítenek abban, hogy feltöltsék a bőr legmélyebb rétegeit, miközben kisimítják a bőr felületi rétegét is. Formulája a legmodernebb dermo - kozmetikai technológia, mely ma elérhető. 
A 3D Hyalu Fill Multi Power H.A. Booster lehetővé teszi a tű nélküli, látványos hialuronsav feltöltést! Visszaadja bőr volumenét, simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja az évek során elvesztett szilárdságot és rugalmasságot.
Használja naponta reggel és este! A letisztított bőrbe lágyan teljes felszívódásig simítsa be a terméket, majd használja fölé a megszokott hidratáló, illetve éjszakai krémét! 

3D HYALU FILL EYE POWER krém
20ml: 34.892 Ft
A GIGI új 3D Hyalu Fill Eye Power krémje egyesíti a legújabb fejlesztésű hatóanyagokat és prémium csomagolást:
- Az öregedési folyamat lassítása és az öregedés a szem körül mutatkozó jeleinek kijavítása érdekében a quinoaból, a szőlőből, a perzsa selyemakácból és a steviából nyert természetes összetevőket hialuronsavval egyesíti.
- Az egyedülálló ergonomikus dizájnnal rendelkező, rezgő kerámia-applikátor hűtő, feszesítő hatása mellett ötszörösére, vagy akár még ennél is többszörösére növeli az aktív krém bejutási mélységét és a felviteli hatékonyságát a szemkörnyéken.
A kerámiafej ideálisan illeszkedik az ergonomikus dizájnhoz, ezáltal lehetővé teszi a célzott felvitelt a szemkörnyéken. A rezgés elősegíti a tápláló összetevők bejutását és csökkenti az alsó szemhéj duzzanatát. A rezgés és a hűsítő kerámiafej kombinációja serkenti a hajszálerek vérkeringését és halványítja a szem körüli sötét karikákat.A javasolt alkalmazás mellett (reggel és este) hozzájárul a szem körüli finom bőr különleges ápolásához, és már a legelső alkalmazás után azonnali, látható eredményeket tesz lehetővé. A szemápolás a célzott arckezelés fontos része, éppen ezért a GIGI, ezt olyan élménnyé alakította át, amelynek köszönhetően szeme sugárzó, friss és ránctalanabb lesz!
Hatása:
- elősegíti a megújulási folyamatokat, és feszesebb, rugalmasabb külsőt kölcsönöz a finom bőrnek
- a szabadalmazott rezgő eljárás gyengéden masszírozza a bőrt, serkenti a véredények keringését, és elősegíti a krém bejutását
- csökkenti a finom vonalakat, és csökkenti a ráncok mélységét
- enyhíti a pigmentációt és a sötét karikákat, optikailag világosabbá teszi a szemkörnyéket
- csökkenti a duzzanatot és megakadályozza, hogy a bőr petyhüdtté váljon
- növeli a bőr nedvességmegtartó képességét, megakadályozza a kiszáradást, a pirosságot és az irritációt
- megakadályozza az oxidációs károsodást
- a hűsítő kerámiafejnek köszönhetően a bőrrel való érintkezéskor azonnal frissíti és feszesíti azt
- javítja a bőr külsejét, már a legelső felvitel után