Ultrahangos hatóanyagbevitel


Hogyan szépít az ULTRAHANG?

Az ultrahang tulajdonképpen egy mechanikai hullám, vagyis rezgés. A kozmetikában az ultrahang élettevékenységet javító hatását használjuk ki. Az ultrahangot előállító berendezés kezelőfejében lévő membrán segítségével létrejövő mechanikai hullám erősségét és intenzitását szabályozva különféle kedvező (esztétikai) hatások érhetők el.

A kezelőfejet a szépítendő kontakt felületre helyezve, az ultrahang elnyelődik és a bőr szöveteivel rezonál. Ezáltal mozgásba jönnek a bőr sejtjei, és termikus energiát is fejlesztenek. A sejt-szintű masszázs elősegíti a sejtanyagcserét, hiszen megnő a sejthártya áteresztő képessége (ami az aktív hatóanyag bejutását is elősegíti). A felfokozott oxidációs folyamatok és a sejtek megnövekedett oxigén ellátottsága is javítják a sejtek élettevékenységét, valamint a mélyre ható termikus hatásoknak köszönhetően a nyirokkeringés is élénkül, ami a lerakódott salakanyagok mielőbbi távozását segíti elő.


Milyen érzés az ultrahangos arckezelés?

A kezelés kimondottan kényeztető, relaxáló. A kezelés során a hatóanyagokat legyezőecsettel simítjuk a letisztított előkészített bőrre, majd az ultrahangos kezelőfejjel lágyan masszírozzuk az arcot, igény esetén dekoltázst is. Enyhe, ugyanakkor kellemes melegségérzetet lehet tapasztalni, ami összességében nagyon kellemes érzés a bőrnek. A kezelés végeztével annyira ellazulnak vendégeink, hogy külön igénylik még a kényeztető arcmasszázst is, amely valósággal megkoronázza ezt a wellness élményt. 

Ez a kezelés egyéb, hagyományos kozmetikai kezelések kiegészítéséül szolgál, megelőzve azokat.
Ára: 6.500 Ft (15 perc)