RECOVERY család


GIGI RECOVERY TERMÉKCSALÁD -
NŐVÉNYI ŐSSEJTTEL ÉS A HYALURONSAVVAL 

A Recovery, egy gyógyászati terméksor, melynek mindegyik terméke parabénmentes, 100% allergénmentes parfümmel illatosított, hipoallergén. 
A bőr különböző igénybevételeiből származó problémáinak kezelésére lett kifejlesztve.

Kinek ajánljuk a Recovery termékcsaládot?

Minden páciensünk bőrfiatalítására, ránctalanítására, de megoldás a gyulladásra, eritémára, rozaceára hajlamos, allergiás érzékeny bőrök ápolására, regenerálására, orvoslására. Különleges összetevői felerősítik a bőr védekezőképességét és helyreállítják egészséges működését.

A Recovery termékcsalád egy különleges svájci almafajtából kinyert őssejtek liposzómába zárva. A fafajtára először azért figyeltek fel, mert a gyümölcsei rendkívül hosszú ideig eltarthatóak anélkül, hogy fonnyadni kezdenének. Az alma különlegessége magas növényi őssejt tartalmában rejlik. A növényi őssejtek új életerővel töltik fel bőrünket, sejtjeinket, kijavítják a sejtek DNS hibáit, új egészséges sejtek képződését indítják el. A kezelt bőrfelület megújul, a ráncok feltöltődnek. Az alma őssejtjei megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják fiatalos feszességét és ragyogását. A bőr ellenállóvá válik a környezeti hatásokkal szemben, a sejtek élettartama megnövekszik.

TERMÉKEK: 

RECOVERY tisztító zselé
250 ml: 15.665 Ft
Nyugtató és hidratáló összetevőkkel dúsított tisztító termék. Nem szárítja vagy irritálja a bőrt, fenntartja a normál pH egyensúlyt. Használata után a bőr irritációmentes és bársonyos tapintású lesz. SLS-mentes.

RECOVERY nappali védőkrém SPF 30
50 ml: 27.599  Ft
Nyugtató nappali krém 30 faktoros fényvédővel. Megvédi a bőrt az UVA és az UVB sugárzástól és a kellemetlen irritációktól. Elősegíti a rugalmas rostok regenerációját és új rostok képződését indítja el. Megnöveli a sejtek élettartamát, simává, rugalmassá teszi a bőrt, egyenletessé a bőrszínt.  

RECOVERY bőrpír csökkentő intenzív krém
50 ml: 27.599 Ft
Olajmentes, azonnali enyhülést biztosító krém. Hosszú távú használata visszaállítja a bőr normál működését, megerősíti az erek falát és a bőr védekező képességét, lecsökkenti érzékenységét. Meggátolja bőr kipirosodását, feszülését, duzzanatát. Semlegesíti azokat az enzimeket, melyek a rugalmas rostokat és az érfalakat roncsolják. Hidratálja, táplálja a bőrt, az arc ismét fiatalabb, energiától sugárzó lesz. Meggátolja a rosacea kialakulását, a meglévő elváltozásokat orvosolja.
Bőrre gyakorolt hatásai: a védekező képesség felerősítése; a bőrérzékenység, szem körüli karikák, rosacea és a pókangiómák csökkentése.

RECOVERY helyreállító éjszakai krém
50 ml: 27.599 Ft
Éjszakai krém, mely gazdag nyugtató, hidratáló és antiallergén összetevőkben. Elősegíti, hogy a bőr megbirkózzon az erőteljesebb kezelések kellemetlen tüneteivel. Megelőzi a gyulladást, csökkenti az érzékenységet, a bőrpírt vagy a bőr esetleges húzódását. Helyreállítja a bőr egészséges működését. Használat után a bőr irritációmentes és bársonyos tapintású lesz.