RETINOL FORTE család


Lakossági termékek a hámlasztáson alapuló bőr megújítás elősegítésére.
 

Ősszel a kozmetikai kezelések palettájára felkerülnek a különböző hámlasztó kúrák. A GIGI kozmetikákban végzett Glycopure kíméletes hámlasztó kezelést a bőr megújítására, a ráncok simítására, a pigment foltok halványítására dolgozták ki. A szalonkezelés eredményét tovább fokozhatjuk, ha pácienseink a GIGI Cosmetic Laboratories által kifejlesztett Retinol Forte lakossági termékcsaládot választják otthoni alkalmazásra. Amennyiben komolyabb esztétikai problémákat szeretnénk orvosolni, használjunk kabin kezelésünk során a Retinol Forte hámlasztó kezelést, amely sokkal mélyebben újítja meg a bőrt.

Milyen bőrökre javasoljuk a terméket?
- dehidratált
- tágpórusú
- aknés
- öregedő
- pigmentált
- ráncos
- megereszkedett
- fénykárosodott bőrökre

A Retinol Forte termékcsalád tagjai többek között gyümölcssavakat és Retinolt (A-vitamint) tartalmaznak.
A gyümölcssavak bőrre gyakorolt kedvező hatásairól már sokat hallhattunk.
A termékekben természetes eredetű tej- és glikolsav található. Ezen savak biológiailag lebonthatóak, nem mérgezők, kívülről lokálisan hatnak, nincsen szisztematikus mellékhatásuk. Alkalmazásuk elősegíti az elhalt sejtek leválását, új, egészségesebb sejtek képződését indítják el a hámban. Stimulálják a kollagén szintézist.
Rendszeres használatuk eredményeként az epidermisz ellenállóbb, erősebb, simább lesz, a kisebb ráncok kisimulnak, a pigmentfoltok halványodnak.
Ezek az eredménynek tovább fokozhatóak, ha a gyümölcssavak kedvező hatását Retinol hozzáadásával támogatjuk.

A termékcsalád használata nem javasolt terhesség esetén! 

TERMÉKEK:  

RETINOL FORTE tisztító szappan
120 ml: 11.271 Ft
Eredményesen távolítja el a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. A fent említett összetevőkön kívül hatékony tisztító anyagokat, valamint allantoint és Retinyl Palmitátot tartalmaz. Lág, bársonyos bőrt és egészséges bőrszínt biztosít.
- Allantoin: az élőszervezetben is megtalálható anyagcseretermék. Alkotórésze a búzacsírának, feketegyökérnek, céklának. A bőrt simává, puhává, bársonyossá teszi. Hámosító hatású.
- Retinyl Palmitát: Az A-vitamin stabil vegyülete. Stabilabb, mint az A-vitamin, bőrre gyakorolt hatásuk megegyezik.  

RETINOL FORTE bőrmegújító tonik száraz bőrre (tejsavas)
A tisztítás következő lépéseként alkalmazzuk.
Az arcfiatalító folyadék hidrogénperoxiddal halványítja, gyümölcssavval koptatja a pigmentfoltokat, miközben a bőrt egy rugalmasabb kötőszövet felépítésére ösztökéli.
Az arcfiatalító folyadék kétféle változatban kapható: az érzékenyebb bőrökre tejsavval, illetve az erőteljesebb hatás elérése céljából glikosavval. 

RETINOL FORTE bőrmegújító tonik zsíros bőrre (glikolsavas)
A tisztítás következő lépéseként alkalmazzuk.
Az arcfiatalító folyadék hidrogénperoxiddal halványítja, gyümölcssavval koptatja a pigmentfoltokat, miközben a bőrt egy rugalmasabb kötőszövet felépítésére ösztökéli.
Az arcfiatalító folyadék kétféle változatban kapható: az érzékenyebb bőrökre tejsavval, illetve az erőteljesebb hatás elérése céljából glikosavval.

RETINOL FORTE éjszakai regeneráló krém
Minden bőrtípusra ajánlott. 
Elősegíti a sejtek megújulását, a kollagén rostok termelődését, az elasztin rostok regenerációját. Puhít, nyugtat, regenerál, hidratál.
Nem tápláló krém, célja a bőr önregenerációjának elindítása.
A termék alkalmazása előtt a szemkörnyék védelme érdekében szemkrém használata javasolt. Amennyiben a krém használata után száraznak érzi bőrét, használata mellé a bőrtípusának megfelelő táplálókrémet. Csak és kizárólag éjszakai használatra ajánljuk!!! Ne felejtsen el napközben megfelelő fényvédelemről gondoskodni!

RETINOL FORTE halványító krém
A Retinol Forte bőrhalványító krém bőrmegújító gyümölcssav tartalma mellett természetes medveszőlő kivonatot, kojic-savat és más halványító összetevőket tartalmaz. Rendszeres használatával halványíthatóak a nap okozta, terhesség miatti vagy más hormonális eredetű (pl.: fogamzásgátlók szedése nyomán keletkező) pigment rendellenességek.
Használata:
Vigye fel a letisztított bőr egészére, vagy egy-egy pigmentfolt esetén csak a foltokra és lágyan simítsa be. Ne felejtsen el napközben megfelelő fényvédelemről gondoskodni!